İslami Değerlerin Geleceği

Sepete ekle

Türkiye Diyanet Vakfı, Türk Demokrasi Vakfı, Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı, Türk Ocakları Genel Merkezi Bu eser, Türkiye Demokrasi Vakfı, Türkiye Diyanet Vakfı, Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı ve Türk Ocakları Genel Merkezi’nin ortaklaşa düzenledikleri, ‘İslami Değerlerin Geleceği’ konulu, 1-3 Aralık 1995 günleri arasında yapılan sempozyumun kitaplaşmış hâlidir. Yurtiçi ve yurtdışından 50’ye yakın bilim adamı, yazar ve araştırmacının katıldığı bu sempozyumda “Değerlerle Yaşamak”, “İslâmî Değerler Üzerindeki Dış Etkenler”, “İslâmî Değerler Üzerinde Medyanın Etkisi”, “Balkanlarda İslâm ve Geleceği”, “Ecumenism ve İslâm”, “Değerler Sistematiği” gibi başlıklar altında sunulan tebliğler ve geniş müzakerelerini bu kitapta bir arada bulmak mümkün.

• Dil : Türkçe
  • Baskı Sayısı : 2