YARDIM
E-Yayınevi Nedir?
Üyelik Nedir? Neden Üye Olmalıyım?
Nasıl Sipariş Verebilirim?
Ödememi hangi yöntemlerle yapabilirim?
E-Yayınevinde ne tür ve kime ait yayınlar satılmaktadır?
Nasıl Üye Olabilirim? Üyelik paralı mıdır?
Siparişimin size ulaştığını nasıl anlarım?
Havale/Eft/Posta Çeki ile yaptığım ödemelerde dekontu size nasıl ulaştırabilirim?
E-Yayınevi'nde Yayıncı olarak firmamızında yayınlarının satışı için ne yapmalıyız?
Şifremi Unuttum Tekrar Nasıl Şifre Alabilirim?
Siparişimle ilgili e-posta gelmedi, ne yapmalıyım?
Üyelik Bilgilerimi ve Adreslerimi Nasıl Değiştirebilirim?
Bir yayını nasıl bulabilirim?

GENEL
E-Yayınevi Nedir?
E-Yayınevi, Türkiye Diyanet Vakfı Yayın Matbaacılık ve Ticaret İşletmesi tarafından kurulan dini yayınlar konusunda kullanıcılara çeşitli güvenilir yayınları bir arada bulabilecekleri bir satış sitesidir.
E-Yayınevinde ne tür ve kime ait yayınlar satılmaktadır?
E-Yayınevinde öncelikle Türkiye Diyanet Vakfı'na ait yayınlar, Diyanet İşleri Başkanlığı'na ait yayınlar olmak üzere, muhteviyatı konseptimize uygun yayıncıların yayınları satılmaktadır.
Eğer sizde bir yayıncı iseniz, yayınlarınızın E-Yayınevimizde satışa sunulabilmesi için bizimle "Bize Ulaşın" kısmında yer alan iletişim bilgilerinden irtibata geçmeniz gerekmektedir. Gerekli tüm bilgiler yetkilimiz tarafından sizlere iletilecektir.
Bir yayını nasıl bulabilirim?
E-Yayınevimizde kullanıcılarımızın istedikleri ürünü bulabilmeleri için bazı kolaylıklar eklenmiştir.
- Arama bölümüne gerekli kriterleri girerek aradığınız yayına ulaşabilirsiniz.
- Yayınların kolay listelenmesi için dizinlere ayrıştırılarak girilmiştir, herhangi bir dizine tıkladığınızda gelen yayınlar listelenmektedir. Bu listeden ulaşmak istediğinizi "Filtrele" seçeneği ile filtreleyerek listeleyebilirsiniz.
SATIŞ ÖNCESİ
Üyelik Nedir? Neden Üye Olmalıyım?
E-Yayınevinde kullanıcılarımıza daha iyi hizmet verebilmek, önceki siparişlerinde takip ve yeni siparişlerinde aynı bilgileri tekrar tekrar yazmamak ve zaman kaybetmemek için üyelik sistemi bulunmaktadır. Kullanıcılarımızın alışveriş yapabilmeleri için üye olmaları zorunludur. Ancak yayınları incelemek ve fiyatlarını görmek için üyelik gerekmemektedir.
Nasıl Üye Olabilirim? Üyelik paralı mıdır?
E-Yayınevimize "Üye Ol" linkini kullanarak ve gelen formdaki bilgileri doldurarak üye olabilirsiniz. Formdaki bilgilerin eksiksiz ve doğru doldurulması siparişizle ilgili size ulaşılması için önemlidir. E-Yayınevimizde üyelik ücretsizdir.
Şifremi Unuttum Tekrar Nasıl Şifre Alabilirim?
"Şifremi Unuttum" linkini kullanarak üye olurken vermiş olduğunuz e-postanıza şifrenizin tekrar gönderilmesini sağlayabilirsiniz.
Üyelik Bilgilerimi ve Adreslerimi Nasıl Değiştirebilirim?
Kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaptığınızda "Bilgilerim" bağlantısı ile üyelik bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.
SİPARİŞ İŞLEMLERİ
Nasıl Sipariş Verebilirim?
E-Yayınevimizde stokta bulunan yayınların altlarında "sepete ekle" butonu bulunmaktadır. Bu butona tıklanıldığında size ait bir sepet oluşturulmakta ve yayınlar bu sepete eklenmektedir. Sepetteki toplam miktarı da "sepetim" bağlantısından görebilirsiniz. Bu şekilde sepetinize eklediğiniz yayınları sepetten sonraki adımları takip ederek satın alabilirsiniz.
Siparişimin size ulaştığını nasıl anlarım?
Sepetinize eklediğiniz yayınları ödeme adımlarını takip ederek son aşamaya kadar gelirseniz bu siparişinizle ilgili siparişinizin başarıyla alındığı ve tekil bir sipariş numarası size gösterilecektir. Ayrıca siparişinizle ilgili bilgiler e-posta ile size gönderilecektir.
Siparişimle ilgili e-posta gelmedi, ne yapmalıyım?
Siparişinizle ilgili gönderilen e-postanın size herhangi bir nedenle ulaşmaması durumunda siparis@diyanetyayinlari.com.tr e-posta adresinden e-yayınevi yetkilimize ulaşabilirsiniz. Siparişinizle ilgili tüm bilgi size anında iletilecektir.
ÖDEME İŞLEMLERİ
Ödememi hangi yöntemlerle yapabilirim?
Ödemelerinizi,
- Kredi Kartı ile Peşin Tek Çekim,
- Kredi Kartı ile Taksitli,
- Havale/Eft/Posta Çeki
yöntemlerinden biri ile yapabilirsiniz.
Yaptığınız ödemeler e-yayınevi yetkililerimiz tarafından anlık olarak banka üzerinden takip edilmekte olduğundan dekontun birebir aslına ihtiyaç duyulmamaktadır. Ancak siparişinizin biran önce hazırlanması için ödeme bilgilerinizi (dekont numarası, yapan kişinin adı-soyadı vb) e-posta ile bize iletebilirsiniz.