TÜRKİYE DİYANET VAKFI YAYIN MATBAACILIK VE TİCARET İŞLETMESİ

Türkiye Diyanet Vakfı Yayın Matbaacılık ve Ticaret İşletmesi, Vakfımızın Türkiye içinde ve dışında sürdürdüğü faaliyetleri çerçevesinde 1982 yılında her türlü yayının dizgi ve baskı işleri ile basılı, sesli, görüntülü dini, ilmi, milli ve kültürel konulardaki yayınların, yurtiçi ve yurtdışında dağıtım ve satışını yapmak, yurtiçi ve yurtdışında fuar, sergi ve panayır düzenlemek, İslâmi ilimler ve İslâm sanatları ile ilgili kitaplar telif ve tercüme ettirmek ve yayınlamak, bunun için yayınevi ve şubeler açmak amacıyla kurulmuştur. Ayrıntılı bilgi için kurumsal web sitemiz : http://www.diyanetvakfiyayin.com

DİYANET YAYINLARI E-YAYINEVİ HAKKINDA

Türkiye Diyanet Vakfı Yayın Matbaacılık ve Ticaret İşletmesi bünyesinde açılan e-yayınevi İnternet ortamında başta Diyanet Vakfı Yayınları olmak üzere Diyanet İşleri Başkanlığı yayınları ve diğer yayıncıların dini konularda çıkan güvenilir yayınları kullanıcılara ulaştırmak amacıyla kurulmuştur.

E-Yayınevi'nde;

• Tüm güvenilir yayınlara,
  • Kredi Kartı ie Peşin veya taksitli ödeme imkanı,
  • Havale/Eft/Posta çeki ile ödeme imkanı,

ile sahip olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken "ÜYE OL" bağlantısından ücretsiz üye olmak. Üye olduktan sonra istediğiniz yayınları seçerek istediğiniz adet sepetinize atabilir ve ödeme yöntemlerinden biri ile ödemenizi gerçekleştirerek siparişinizi verebilirsiniz. Siparişiniz ürünlerin teslim süreleri dahilinde kargo ile tarafınıza gönderilecektir. (Kargo bedeli alıcıya aittir)

E-Yayınevi'nin kuruluşu nedeniyle tüm ürünlerde %30'a varan indirimler uygulanmaktadır. E-Yayınevi'ne sürekli yayın girişi ve yayıncıların ürünlerinin girişi devam etmektedir.

Eğer yayıncı iseniz ve E-Yayınevi'nde sizde yer almak isterseniz, bize ulaşın bölümündeki iletişim bilgilerinden bizlere ulaşabilirsiniz.